OKSE OG KALVE KØD
- KROGMODNET OKSE COTE DE BOUEF
- KROGMODNET T-BONE STEAK AF JØDESTEG
- KROGMODNET KALVE COTE DE BOUEF
- OKSE ENTRECOTE (RIB AYE)
- UNGKVÆG ENTRECOTE (RIB AYE)
- OKSEFILET STRIPLOIN
- UNGKVÆG KOTELETTER
- UNGKVÆG T-BONE STEAK
- UNGKVÆG TYKSTEGSFILET
- UNGVÆG CULOTTE
- KALVEFILET
- OKSEMØRBRAD MODNET
- OKSEFLANKSTEAK
- UNGKVÆG INDERLÅR
- KALVEKLUMP
- OKSEKLUMP
- UNKVÆG TYKKAM UDEN BEN
- HAKKET OKSEKØD 8-10% FEDT
- HAKKET OKSEKØD 3-5% FEDT
- KALV/UNGKVÆG HEL KØLLE
- KALV/UNGVÆG KØD MED BEN
- KALV/UNGKVÆG RIBBEN
- UNDKVÆG HALER
- KALVELEVER
- KALVENYRER
- KALVEHJERTE