OKSE OG KALVE KØD

  • KROGMODNET OKSE COTE DE BOUEF
  • KROGMODNET T-BONE STEAK AF JØDESTEG
  • KROGMODNET KALVE COTE DE BOUEF
  • OKSE ENTRECOTE (RIB AYE)
  • UNGKVÆG ENTRECOTE (RIB AYE)
  • OKSEFILET STRIPLOIN
  • UNGKVÆG KOTELETTER
  • UNGKVÆG T-BONE STEAK
  • UNGKVÆG TYKSTEGSFILET
  • UNGVÆG CULOTTE
  • KALVEFILET
  • OKSEMØRBRAD MODNET
  • OKSEFLANKSTEAK
  • UNGKVÆG INDERLÅR
  • KALVEKLUMP
  • OKSEKLUMP
  • UNKVÆG TYKKAM UDEN BEN
  • HAKKET OKSEKØD 8-10% FEDT
  • HAKKET OKSEKØD 3-5% FEDT
  • KALV/UNGKVÆG HEL KØLLE
  • KALV/UNGVÆG KØD MED BEN
  • KALV/UNGKVÆG RIBBEN
  • UNDKVÆG HALER
  • KALVELEVER
  • KALVENYRER
  • KALVEHJERTE
     
Close Menu